El domini: https://restaurantcanvila.com és propietat de l’empresa NOU CAN VILA S.L., amb el NIF B55297378 Registre Mercantil de Girona. El domicili de l’empresa és Crta Olot 260 km 50,5 · 17746 CABANELLES (GIRONA). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. 872 20 42 00 o l’e-mail:info@cateringvilanova.com

 

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de NOU CAN VILA S.L..

 

Responsabilitat en els enllaços:

NOU CAN VILA S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. NOU CAN VILA S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

 

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de NOU CAN VILA S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Crta Olot 260 km 50,5 · 17746 CABANELLES (GIRONA), Ref. Protecció de dades.

Ctra de Olot N-260 km 50, 6
17746 Cabanelles, Girona
Tel. 872 20 42 00
info@restaurantcanvila.com