Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: NOU CAN VILÀ, SL

NIF: B55297378

Adreça: Ctra. D’Olot N-260,0 – 17746 – CABANELLES – GIRONA

Telèfon: 872 204 200

REG. MERCANTIL DE GIRONA TOMO 3156 FOLI 147 FULLA GI-62764 I DATA 29-05-2017

 

FINALITAT DEL LLOC WEB.

La finalitat d’aquest lloc web es descriure els serveis i productes oferts per NOU CAN VILÀ, SL a través del domini web www.restaurantcanvila.com.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.restaurantcanvila.com

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb NOU CAN VILÀ, SL  o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de NOU CAN VILÀ, SL  i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de NOU CAN VILÀ, SL, .

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

NOU CAN VILÀ, SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

NOU CAN VILÀ, SL  no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de NOU CAN VILÀ, SL . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de NOU CAN VILÀ, SL  té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.